{{ loggedUser.userFullName }}
Bakiyeniz                :   {{ loggedUser.currentBalance }}

Çekilebilir Bakiyeniz:   {{ loggedUser.currentWithdrawableBalance }}

Eksi Bakiye Limiti   : {{ loggedUser.negativeBalanceLimit }}

2018 Knight online parti tunuvası kayıtları başladı

2018 Knight online parti tunuvası kayıtları başladı

2018 Knight Online Parti Turnuvası

Senelerdir Türkiye’de MMORPG denince akla ilk gelen oyun olan Knight Online’da turnuva heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. 2017 yılı içerisinde 2 defa düzenlenen ve binlerce TL değerinde Npoints ödülünün dağıtıldığı Parti Turnuvası bu sene ilk olarak Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Toplamda 64 takımın mücadele edeceği 2018 Knight Online Parti Turnuvası’nda ödül tam 87.500 Npoints!

8’er oyuncudan oluşan takımların turnuva için özel olarak tasarlanan alanda mücadele edeceği Parti Turnuvası’nda takımlar eleme usulü ile aşama aşama yükselerek Şampiyonluğa ulaşmaya çalışacak. Daha önce gerçekleştirilen turnuvalar da gösteriyor ki Şampiyonluğa giden yolda oldukça çekişmeli mücadelelere tanıklık edeceğiz.

Turnuva Kayıtları 12 Şubat’ta Başladı!

2018 yılı içerisinde gerçekleştirilecek ilk Parti Turnuvası’nın kayıtları 12 Şubat - 23 Şubat tarihleri arasında alınacak. Kayıt süreci sonunda katılım şartlarını yerine getiren 8’erli oyuncudan ilk 64 takım turnuvada mücadele etmeye hak kazanacak ve bu takımlar 5 Mart’ta, NTT Game Twitch.tv kanalı üzerinden canlı yayın ile birbirleri ile eşleştirilecek.

2 hafta içerisinde tamamlanması planlanan turnuva maçlarının ilk ayağı 11 Mart, ikinci ayağı ise 18 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. 2. hafta içerisinde yapılacak mücadeleler sonunda ise turnuvanın şampiyonu belli olacak.

Turnuvaya katılmak isteyen Knight Online oyuncuları için de belirtelim; takımlar turnuvada kendi karakterleri ile değil, özel turnuva sunucusunda oluşturacakları karakterler ile mücadele edecekler. Turnuva sunucusuna giriş yapan takımlar burada karakterlerini istedikleri şekilde yapılandırabilecek ve stratejilerine uygun olarak NPC’lerden istedikleri ekipmanları alabilecekler.

Mücadeleler Canlı Yayınlanacak!

                2 hafta boyunca gerçekleştirilecek turnuva mücadeleleri NTT Game Twitch.tv kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca yayınlar boyunca NTT Game ekibi çekiliş ile binlerce NPoints dağıtılacağını açıkladı.

                Knight Online Parti Turnuvası hakkında detaylar ve kurallar için buradaki konudan bilgi alabilir, Turnuva başvurusu için de buraya tıklayabilirsiniz



 


XGameTR